Bélflóra helyreállítás a Biotic Balance Probiotikumok segítségével

A bélflóra legfontosabb feladata a különféle kórokozókkal szembeni védelem biztosítása, továbbá az immunrendszer megfelelő szinten való fenntartása. Ha azonban bármilyen okból kifolyólag felborul a bélflóránk természetes egyensúlya, akkor a káros baktériumok túlságosan elszaporodhatnak, ami a teljes védekezőképességünket veszélybe sodorja.

A probiotikumok az immunrendszer erősítése mellett igen jótékonyan hatnak az általános közérzetünkre, mivel javítják az emésztés hatásfokát is, ami által jó néhány kellemetlen tünettől is megszabadulhatunk.

Így jó eséllyel búcsút mondhatunk a következő panaszoknak:

  • puffadás,
  • émelygés,
  • fáradtság,
  • levertség,
  • gyakori, zavaró bélkorgás,
  • kellemetlen lehelet.

Fontos tudni, hogy a bélflóra felelős bizonyos létfontosságú vitaminok, nevezetesen a B-és K-vitaminok termelésért is, így lényeges, hogy minél nagyobb arányban legyenek jelen a jótékony baktériumok a szervezetünkben. Azonban fontos tudnunk, hogy e hasznos baktériumok mindössze 4-10 napig maradnak életben a bélcsatornánkban, ezért okvetlenül szükségünk van a folyamatos pótlásukra. 

Mindezek miatt feltétlenül tanácsos a bélflóra regenerálása probiotikus készítmény segítségével.bioglan-biotic-balance-probiotikum-30db

Az egyedülálló Biotic Balance Probiotikum

A legkiválóbb módja a hasznos baktériumok visszatelepítésének a Biotic Balance kapszula alkalmazása, mivel tartalmazza a 4 legfontosabb és leghatásosabb jótékony baktériumtörzset, s egy kapszulában nem kevesebb, mint 20 milliárd hasznos baktérium található.

Ráadásul garantáltan mind a 20 milliárd kitűnő minőségű baktérium élve jut el a bélrendszerbe, hogy ott maradéktalanul kifejthessék páratlan regeneráló hatásukat.

Mindehhez pedig elegendő napi egyetlen kapszula bevétele, mert ennek segítségével bejuttathatjuk a bélflóránk helyreállításához szükséges jótékony baktériummennyiséget a szervezetünkbe.

Túladagolástól semmiképpen sem kell tartanunk, mivel az esetlegesen feleslegesen bejuttatott probiotikumok egyszerűen kiürülnek a szervezetből, bármiféle mellékhatás okozása nélkül.

A Biotic Balance kapszula teljesen természetes összetételű készítmény, így nem tartalmaz semmiféle mesterséges anyagot, mint ahogy glutént sem. Éppen ezért teljesen biztonságosan alkalmazható hosszú távon is, aminek eredményeként fenntartható a jótékony baktériumok túlsúlya és egészséges aránya a bélflórában.

>>> Fontos

A Biotic Balance kapszulát sose vegyük be éhgyomorra, mert ebben az esetben kellemetlen tüneteket okozhat. Valamint lényeges, hogy a Biotic Balance kapszula bevételéhez hideg ital ajánlott, mivel a forró vagy meleg ital befolyásolhatja a kapszula lebomlását.